Dak-, zink-, montagewerk

Jurische Informatie
DISCLAIMER / COPYRIGHT

De informatie op deze web-site en aan deze web-site gerelateerde sites inclusief maar niet beperkt tot www.dzwvof.nl wordt aangeboden als een vrijblijvende service voor de internet-gemeenschap en mag en kan niet gezien worden als een wettig advies aan de lezer in welke vorm dan ook. Wij, dZw, proberen de informatie op deze web-site van zo hoog mogelijke kwaliteit te laten zijn maar kunnen met betrekking tot de accuratesse, volledigheid en bruikbaarheid van de informatie in, of gelinkt aan, deze web-site en gerelateerde sites geen aanspraken, beloftes of garanties doen nog accepteren.
Voor een wettig advies is afstemming op de specifieke situatie noodzakelijk. Hiervoor dient eerst langs telefonische of schriftelijke weg contact te worden opgenomen met een vertegenwoordiger van dZw.

Alle informatie, in geschrift of afbeeldingen, op deze web-site is eigendom van dZw v.o.f. . Her-publicatie van deze informatie, in welke vorm dan ook, is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dZw v.o.f..

(C) 2002 dZw v.o.f , juridische info (disclaimer)